Fejsbuk i Instagram demantuju opoziciju

Fejsbuk i Instagram demantuju opoziciju

Autor :  Aleksandar Čupić jul 30, 2017

Fotografije na Fejsbuku i Instagramu u potpunosti demantuju tvrdnju opozicije o "bedi i gladi koja se nadvila nad Srbijom" i dokazuju da stanovnici Srbije i te kako znaju šta je luksuz. Fotografije na fejsbuku i instagramu u potpunosti demantuju tvrdnju opozicije o "bedi i gladi koja se nadvila nad Srbijom" i dokazuju da stanovnici Srbije i te kako znaju šta je luksuz. 

Društvene mreže su preplavili Gucci, Prada, Armani, Louis Vuitton, Rolex, skupocene limuzine, velike nove kuće, jahte, ekskluzivna letovanja, noćni provodi, razuzdane žurke, ručkovi i večere po skupim restoranima, rasni psi veliki i mali, puni kafići nasmejane mladeži ispred koje su skupocena pića...sve fotografisano sa mobilnim telefonima koji koštaju mnogo više od 500 eura. Govorim o fotografijama običnog naroda koje su sami postavili.

Sa druge strane, borci protiv "gladi i bede", koji se takođe firmirani razbacuju novcem i šepure na jahtama i u skupim limuzinama, na ekskluzivnim destinacijama, i koji mesečno zarađuju po par hiljada eura, tvrde da se u Srbiji loše živi?! Doduše ovih dana manje - svi su na letovanju!

Imate li dilemu kome verovati - svojim očima ili onima koji su u prvoj deceniji ovog veka stekli enormna bogatstva i koje je narod zbog pljačke Srbije smenio sa vlasti? Ako imate, ulogujte se na društvene mreže, sve će vam se samo kazati.

Kada vidite komentare tipa "Srbija umire od gladi i tone u bedi" kliknite na ime i pogledajte profile komentatora, pod pretpostavkom da nisu lažni. Možda vas iznenade Gucci, Prada, Armani, Louis Vuitton, Rolex, skupocene limuzine, velike nove kuće, jahte, ekskluzivna letovanja, noćni provodi, razuzdane žurke, ručkovi i večere po skupim restoranima, rasni psi veliki i mali, puni kafići nasmejane mladeži ispred koje su skupocena pića... i sve fotografisano sa mobilnim telefonima koji koštaju mnogo više od 500 eura.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31