Plesni seminar "Dance like a DIVA" 20. avgusta u Vršcu

Plesni seminar "Dance like a DIVA" 20. avgusta u Vršcu

Autor :  avg 15, 2017

Plesni seminar Dance like a DIVA održaće se u nedelju, 20. avgusta, u sali Fitnes studija 8, sa početkom od 19 časova.

Za učešće na seminaru, kako je istaknuto u pozivu, godine i iskustvo nisu bitni, a seminar se preporučuje svima zainteresovanima, bez obzira na plesne mogućnosti i plesno iskustvo, od početnika (beginner) do igrača na naprednom nivou (advanced). 

Dance like a Diva kombinuje jedne od najnovijih smerova plesne tehnike, energične, dinamične, zabavne, moderne i nove pravce jazz dance –a: street jazz/urban/mtv/commercial plesove.

Street jazz/urban/mtv/commercial kombinuje pokrete urbanog, street plesa, hip hop-a, latino plesa i jazz tehniku u zavisnosti od koreografije i muzike. Street pokreti daju jazz tehnici veoma moderan i fanki stil. Karakterističan je po oštrini i odsečnosti pokreta, oštrim, brzim i energičnim izolacijama i okretima tela. Nastao je u svrhu povećanja kvaliteta scenskih nastupa pevača. Zastupljen je u modernim spotovima poznatih pevača. Igra se uglavnom na modernu, MTV muziku.Može se plesati i u štiklama!

Seminar je namenjen energičnim, dinamičnim osobama, koje žele da se zabave, oslobode i nadograde svoj plesni stil. Godine i iskustvo nisu bitni, workshop se preporučuje svima, bez obzira na plesne mogućnosti i plesno iskustvo, od početnika (beginner) do igrača na naprednom nivou (advanced). Seminar počinje zagrevanjem (uz ritam i plesne pokrete) i istezanjem. Nastavlja se sa osnovama jazz tehnike i prelazi u određenu rutinu, odnosno koreografiju. Workshop će biti organizovan tako da se grupa transformise u jednu urbanu trupu, koja radi zajedno u pravcu stvaranja umetničkog, plesnog dela, koje se može izvoditi na sceni, s ciljem da se stekne iskustvo u scenskom izvođenju, kao i da se zabavi i rekreira. 

Cena seminara je 800 din po osobi, a prijava se vrši slanjem imena i prezimena na neki od mejlova: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Više informacija, zainteresovani mogu dobiti i na brojeve: 060/ 33 80 562 – Marina i 063/11 19 007 – Olja.

O predavaču:

Marina Aranitović pleše od četvrte godine, a duže od deset godina je trener i koreograf plesnih stilova: street jazz/urban/commercial, hip hop i jazz dance. Za to vreme pohađala je seminare i plesne konvencije sa poznatim predavačima i koreografima iz celog sveta. Unapređujući i nadograđujući svoje plesno znanje, počinje da eksperimentiše sa različitim formama plesa gradeći svoj stil, koji se uglavnom bazira na jazz tehnici i street stilovima plesa. Sa plesnim klubom iz Zrenjanina osvajala je mnoštvo medalja na takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Kao međunarodni sudija, sudila je na državnim prvenstvima Nemačke, Austrije i Srbije, kao i na međunarodnim i evropskim takmičenjima.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30