Grad Vršac za đake prvake obezbedio saobraćajne komplete "Od kuće do škole"

Grad Vršac za đake prvake obezbedio saobraćajne komplete "Od kuće do škole"

Autor :  sep 04, 2017

Grad Vršac i Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca, povodom početka nove školske godine, obezbedili su za sve đake prvake saobraćajne komplete. 

Kompleti su podeljeni prvacima prvog dana škole, kada je svaka škola izvršila prijem svojih đaka prvaka.

Podeljeno je ukupno 510 saobraćajnih kompleta u kojima se nalaze Fluorescentni prsluci, reflektujuće narukvice i saobraćajni bukvari.

- Ovim aobraćajnim kompletima želimo  da povećamo bezbednost prvaka na putu od kuće do škole. Pozivamo roditelje đaka prvaka da pravilno koriste opremu iz saobraćajnih kompleta i da obezbede pratnju  i nadzor dece na putu do škole.Takođe ih pozivamo da svojim pozitivnim primerom ukažu na važnost poštovanja saobraćajnih propisa. Apelujemo na vozače da povećaju opreznost u zonama škola  i da obrate pažnju na sve učesnike u saobraćajua a posebno na đake na pešačkim prelazima i poštuju ograničenje brzine  u zonama škola koje je 30 Km/h, kaže za portal eVršac, predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja Miloš Vasić.

Direktorima i učetiljima iz Saveta bezbednosti saobraćaja grada Vršca, savetuju da na početku nastave i rada sa prvacima posvete dosta pažnje bezbedosti dece u saobraćaju, a posebno na bezbedo kretanje dece od kuće do škole.

Savet za bezbednost saobraćaja  Grada Vršca je takođe uručio udruženju "Parakvad VŠ", 40 saobraćajnih kompleta, kako bi  povećao bezbednost i osoba sa invaliditetom u saobraćaju.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30