Turistička organizacija Vršac i Šampioni turizma u 2017. godini!

Turistička organizacija Vršac i Šampioni turizma u 2017. godini!

Autor :  okt 06, 2017

Potvrdu da je  Vršac grad koji je uvek dobar domaćin i privlačan za turiste dala je i stručna komisija Novosadskog sajma za kvalitet usluga iz oblasti turizma.

Titulu Šampioni Turizma u 2017. godini ponela je Turistička organizacija Vršac, zlatna medalja za vrhunsku organizaciju turističke manifestacije "Dani berbe grožđa" uručena je u večernjim časovima, nakon završetka prvog dana sajma turizma u Kongresnom centru Master, na večeri šampiona direktorki Turističke organizacije Julkici Mitrašinović.

Velika zlatna medalja Novosadskog sajma pripala je Etno kući Dinar iz Vršca za ambijetalnu celinu i vrhunski kvalitet ugostiteljskih usluga.

dinarns2017sajam

Ovogodišnje nagrade dobitnicima, uspešnim turističkim poslenicima prevashodno u oblasti hotelijerstva i uslužnih turističkih delatnosti na Novosadskom sajmu uručene su još i vršačkim vinarijama Selecta Conte Vallone iz Gudurice za doprinos razvoju vinskog turizma obe su dobitnici velike zlatne medalje.

Odmaralište Crveni Krst  dobitnik je nagrade za napredak, kvalitet usluge, novu i proširenu turističku ponudu.

U prisustvu velikog broja zvanica predstavnika republičke i pokrajinske vlade potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković, istakao je značaj svih strateških aspekata na koje se ove godine stavlja akcenat u domenu turizma.

Razvoja turizma i razvoj  turističke i ugostiteljske delatnosti uslov su za ukupan i dinamičan razvoj grada, a povećanje turističkog prometa uz poboljšanje kvaliteta i sadržaja turističkih ponuda čine Vršac atraktivnom turističkom destinacijom i liderom Južnog Banata

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30