Aktivisti SNS zajedno sa komšijama rešavaju infrastrukturne i komunalne probleme
Odštampajte ovu stranicu

Aktivisti SNS zajedno sa komšijama rešavaju infrastrukturne i komunalne probleme

Autor :  nov 22, 2017

Aktivisti Srpske napredne stranke, iz 4. mesnog odbora, kao i novoizabrani članovi saveta Mesne zajednice "Bratstvo jedinstvo", u susret novoj budžetskoj godini, obišli su lokacije na teritoriji svog mesnog odbora i sa sugrađanima razgovarali o rekonstrukcijama i uređenju ovog dela grada u toku 2018. 

Oni su obišli raskrsnicu ulice Nikole Neškovića i Đure Cvejića, gde se ovih dana očekuje temeljna rekonstrukcija i postavljanje kružnog toka, zatim krak Panonske ulice koji će konačno biti završen naredne godine, Njegoševu ulicu za koju je urađen generalni projekat i plato na Trgu Zelena Pijaca za čije parterno uređenje se priprema projekat koji će biti najverovatnije realizovan uz privođenje novoj nameni prostora stare Zelene Pijace.

Takođe, sa komšijama su razgovarali o rešavanju problema sa kanalima u Deligradskoj ulici, koji se spremaju za veliko krčenje, kao i o dugogodišnjem problemu napuštenog gradilišta na raskrsnici Bulevara Miloša Obilića i ulice Generala Emanuela Arsenijevića, gde se konačno sa vlasnikom mora trajno rešiti ovaj, kako estetski, tako i ekološki problem.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"