Grad Vršac i vršačke vinarije na somborskom Sajmu

Grad Vršac i vršačke vinarije na somborskom Sajmu

Autor :  dec 04, 2017

Turistička organizacija  Vršac i vinski podrumi iz Vršca bili su učesnici na Međunarodnoj manifestaciji IX. „Ravangrad Wine Fest“ koja je proteklog vikenda održana u Somboru.

- Ove godine tri vinarije su predstavile vinsku tradiciju Vršca na  "Ravangrad Wine Fest" – međunarodnom festivalu vina i hrane. To su: Podrum Tatalović – Podrum kupinovog vina Tatalović, vlasnika Dušana Tatalovića, inarija Bahus, porodična vinarija Ivana Milanovića, iz vinskog sela Gudurice gde se proizvodi sedam vrsta vina, a najponosniji su na više puta nagrađivan Traminac. Porodicna  vinarija Vinik , vlasnika Nikole Cuculja, banatskog viteza vina, koji je ljubav, znanje i tradiciju, pretočio u  Vržole vina, kažu u Turističkoj organizaciji Vršac.

Posetioci su imali priliku da uživaju u degustaciji vina Vršačkih vinara koji su već godinama prisutni na međunarodnom festivalu vina i hrane "Ravangrad Wine Fest", posebno zato što je značajan za vinare Vršca koji na ovaj način promovišu svoja vina i predstavljaju se publici ovog kraja.

- Nastavljena je zajednička saradnja i lepa vinska priča dva veoma slična grada. U okviru ovog događaja, promovisane su predstojeće Praznične Đakonije i Vinofest – manifestacije sličnog tipa, koje organizuje Turističa organizacija  Vršac, kao i celokupna turistička ponuda Vršca sa akcentom na vinski turizam, ističu u Turističkoj organizaciji Vršac.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Decembar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31