Vršački penzioneri uredili prostor na graničnom prelazu Vatin

Vršački penzioneri uredili prostor na graničnom prelazu Vatin

Autor :  dec 19, 2017

Aktivisti Unije penzinera GrO SNS Vršac uredili su prostor u međugraničnom pojasu između Srbije i Rumunije na graničnom prelazu Vatin, kao i prostor oko upravne zgrade Carinarnice Vršac na železničkoj stanici.

Akcija se odnosila na uređenje zelenih površina i žardinjera u vidu čišćenja i uklanjanja starog rastinja i sadnje novog cveća, čime su ovi prostori dobili sasvim drugi izgled.

U realizaciji akcije pomogao je Savet za poljoprivredu GrO SNS Vršac, par nedelja ranije.Akcija se odnosila na uređenje zelenih površina i žardinjera u vidu čišćenja i uklanjanja starog rastinja i sadnje novog cveća, čime su ovi prostori dobili sasvim drugi izgled. U realizaciji akcije pomogao je Savet za poljoprivredu GrO SNS Vršac, par nedelja ranije.

– Ovim putem želim  da izrazim veliku zahvalnost penzionerima SNS na velikoj akciji uređenja međugraničnog prostora na carinskoj ispostavi Vatin i prostora ispred upravne zgrade carinarnice Vršac. Ova jednodnevna akcija značajno je oplemenila prostor graničnog prelaza . Poznata je činjenica daje granični prelaz “ogledalo”  jedne države – prvi kontakt stranaca prilikom njihovog dolaska u Srbiju upravo je granični prelaz. Ovom akcijom značajno smo doprineli da “slika”koju putnici steknu, prilikom dolaska,  bude mnogo bolja. Želim vam svako dobro, puno zdravlja i ljubavi, s nadom da će vaša neiscrpna energija i vaš svetli primer biti vodilja svima nama,  rekao je Radovan Vezmar, upravnik Carinarnice Vršac.

Izvor: Južnibanat

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Januar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31