Gradonačelnica Mitrović: Hvala deci na osmesima

Gradonačelnica Mitrović: Hvala deci na osmesima

Autor :  dec 28, 2017

Grad Vršac je ove godine, novac iz budžeta namenjen proslavi i dočeku Nove Godine na Gradskom trgu, preusmerio na najmlađe sugrađane do sedam godina starosti, koji su na poklon dobili paketiće uz nezaobilazno prisustvo Deda Mraza.

Tradicionalni Novogodišnji karavan obišao je najmlađe u vršačkim selima, a za decu koja žive u gradu dodela paketića organzovana je Kongresnoj dvorani Centra Milenijum.

ng karavan sela 2017 decembar paketici

Da je ova odluka Grada Vršca naišla na odobravanje i podršku vršačke javnosti najbolje svedoče osmesi mališana.

deca ng kmd cm paketici 2017 grad dodela

Osim paketića Grad Vršac je deci poklonio i dečji mjuzikl "Sanjalica Anja" koji je naišao na veliko interesovanje i oduševljenje najmlađih.

ng kmd cm paketići 2017

Gradonačelnica Dragana Mitrović zajedno sa saradnicima prisustvovala je jučerašnjem događaju u Centru Milenijum, koji je prema oceni brojnih posetilaca, roditelja i dece bio divan gest Grada.

- Ja lično sam veoma zadovoljna odzivom mališana i njihovih roditelja da svi zajedno budemo ovde. Mislim da je naša odluka da na ovaj način proslavimo novogodišnje i božićne praznike, najlepši poklon za svu našu decu. Ovom prilikom želim da se zahvalim pre svega roditeljima što su nas podržali u realizaciji naše ideje, kao i članovima VAU "ARS", brojnim volonterima i svima koji su pomogli da organizacija ovog događaja protekne na način na koji smo to i zamislili. Takođe, svim sugrađanima želim da srećnu Novu godinu, dobro zdravlje i uspeh na svim poljima, rekla je za portal eVršac gradonačelnica Dragana Mitrović.

ng kongresna cm 2017 grad paketići

Da podsetimo, Odlukom grada Vršca da se novac iz budžeta namenjen proslavi i dočeku Nove Godine na Gradskom trgu, preusmeri na najmlađe sugrađane, nisu izuzeta ni starija deca, za koji je centru grada postavljeno klizalište.

klizaliste poklon 2017 ng dec Grad

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Januar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31