Brutalne laži usmerene protiv gradonačelnice Vršca

Brutalne laži usmerene protiv gradonačelnice Vršca

Autor :  Aleksandar Čupić dec 29, 2017

Grupa povezanih lica iz opozicije, privrede i medija, ogorčena činjenicom da se njihov sistem raspao posle 25 godina vladavine i da nikada više neće moći da zloupotrebljavaju vlast za lične interese, sprovodi brutalnu medijsku hajku protiv gradonačelnice Vršca Dragane Mitrović i svih koji poštuju politiku Aleksandra Vučića.

Hajku u javnosti predvodi odbornica DS Dragana Rakić. Njoj je očigledno isključivo stalo do interesa dva tajkuna/sponzora ovih akcija, što je i demonstrirala na poslednjoj Skupštini Grada Vršca, kada je stala u njihovu zaštitu, a protiv interesa građana Vršca. Rakićki nije stalo do građana i istine. Jer, istine u njenim napadima nema. 

Sada je, pred praznike, izmislila novu gnusnu laž. Tvrdi da je gradonačelnica Mitrović izbacila iz Gradske kuće dobrovoljne davaoce krvi. Kontaktirali smo organizatore iz Crvenog krsta i ljude koji su bili prisutni. Svi su nam izričito rekli da Rakićkine tvrdnje nisu istinite, što će kao svedoci ponoviti i na sudu, jer će gradonačelnica Mitrović tužiti i Rakićku i medije koji su ove laži preneli. 

Rakićku je dug jezik doveo i do prvostepene presude Osnovnog suda u Vršcu, koji ju je proglasio krivom za krivično delo uvrede. Tužbe će, protiv nje i medija koji prenose njene ekstremne laži, podneti i koordinator SNS za južni Banat Branko Malović i republički poslanik Željko Sušec.

Isto je i sa jednom lokalnom televizijom na čije je čelo tajkun postavio svoju sestru. Ovaj tajkun i preko brata iz Pančeva organizuje i finansira napade na SNS po celom južnom Banatu. Ovaj tajkun, sa sumnjivom istorijom bogaćenja, podržava politiku DS, a njegova televizija zajedno sa njihovim odbornicima dolazi na sednice lokalnog pralamenta. 

Drugi tajkun, poznat po Šapićevim paketićima, "pomaže" ekscentrične umetnike u kasnim noćnim satima. Ovaj tajkun se izdaje za vernika, a nudista kojem je mecena, pod plaštom "umetnosti", pokušava da sakrije političko angažovanje za Demokratsku stranku i javnu netrpeljivost prema Srbima, Pravoslavlju, Srbiji i stranci koja je vodi. Šta ih spaja – saznaćemo uskoro!

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Januar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31