Vešovićka u šopingu u Americi, a DS puna usta siromaštva

Vešovićka u šopingu u Americi, a DS puna usta siromaštva

Autor :  Aleksandar Čupić dec 31, 2017

Tatjana Vešović, aktuelna predsednica GO DS Vršac, koja je u naš grad iz Beograda došla kao kadar JUL-a, praznike provodi u šopingu u Americi. Dok ona šopinguje u Pensilvaniji, a Balša Božović uživa na Maldivima, njihova razvaljena stranka ocenjuje da "ostavljamo jednu tešku godinu iza nas".

DS i dalje smatra da je narod u Vršcu naivan. Ponašaju se kao da nikada nisu bili vlast i kao da nam njihov "učinak" nije zagarantovao mnogo teških godina. Podsetićemo na par "sitnica" koje su ona i njeni "žuti" prethodnici počinili u našem gradu.

Poslovanje Opšte bolnice u Vršcu ozbiljno je bilo ugroženo zbog duga za projekat na Ginekologiji, koji je vodila dr Vešović. Inspekcija EU iz Bukurešta utvrdila je da je došlo do neopravdanog utroška sredstava, te je odbijena refundacija za pomenuti projekat.

"Stručnost" dr Vešović koštala je Opštu bolnicu ukupno 67.500 evra, koje su do septembra isplaćivali u mesečnim ratama od po 570.000 dinara. Iako većina Vrščana smatra da je ova JULka praznike trebala da dočeka u istrazi i bez pasoša, ona je u šopingu u Americi. 

Njen prethodik, Zoran Tomić, koji se u vreme dok je bio vlast podao danas ugašenom Pokretu VRER, poznat je po činjenici da je na osnovu falsifikata privatnoj ugostiteljskoj firmi omogućio dugogodišnji nelegalan rad u okviru prostora jedne vršačke ustanove kulture. Da se ne ponavljamo i ne dužimo, više o tome možete pročitati OVDE.

I tako, dok "ostavljamo jednu tešku godinu iza nas" i iščekujemo razrešenja podnetih krivičnih prijava, želimo presvučenoj gospođi JULki uspešan šoping u Americi, a Tomiću da napreduje na fejsbuku.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Januar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31