U ponudi više od 1000 zanimanja

U ponudi više od 1000 zanimanja

Autor :  telegraf.rs jan 17, 2018

Ako tražite posao, a ne znate odakle da počnete, naša je preporuka sajt Nacionalne službe za zapošljavanje. U kategoriji "tražite posao" trenutno se nudi više od 1.101 zanimanja, pa ako ste dovoljno pažljivi sigurno možete da pronađete nešto.

Ipak, najveći broj potrebnih znanja i veština odnosi se na zanate. Pa su tako traženi mašinbravari, električari, autoelektičari, lakireri, tapetari, bravari, zidari, vodoinstalateri, zavarivači. Traženi su i tesari, elektromonteri, ali i kuvari, piše telegraf.rs.

OBUKA ZA NEZAPOSLENE

Među poslovima kao što je higijeničar i prodavac, dovoljna je samo osnovna škola, dok za radnika u montaži morate da imate treći stepen. Za posao bravara dovoljan je i drugi stepen obrazovanja.

Ovi profili su traženi širom Srbije, a za njih je potreban treći stepen stručnosti. Da biste se javili elektronski, morate da budete registrovan korisnik Nacionalne službe, ali i ako niste postupak je vrlo jednostavan, a počinje klikom na link "prijavi se".

VEĆA ŠANSA ZA POSAO

Nacionalna služba za zapošljavanje, u skladu sa potrebama tržišta rada, redovno organizuje obuke za nezaposlene, koji promenom zanimanja ili sticanjem traženih kvalifikacija dobijaju priliku i veću šansu da nađu posao. 

Obuke su namenjene nezaposlenima sa evidencije i to pre svega onima iz ugroženih grupa, a organizuju se u saradnji sa specijalizovanim centrima ili poslodavcima.

NSZ organizuje obuke za tržište rada i obuke na zahtev poslodavca.

Izvor: telegraf.rs / Foto: Ilustracija

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28