Vršački di-džej Stefan Trikić (Vandal Steve) nastupa zajedno sa svetskom zvezdom Fedde Le Grandom

Vršački di-džej Stefan Trikić (Vandal Steve) nastupa zajedno sa svetskom zvezdom Fedde Le Grandom

Autor :  mar 15, 2018
Vršački di-džej Stefan Trikić (Vandal Steve) nastupiće zajedno sa  jednim od najpoznatijih svetskih di-džejeva i producenata današnjice Fedde Le Grandom, koji nakon šest godina dolazi u Beograd. 
 
Ova senzacija je zakazana za 16. mart u Hali 5 Beogradskog sajma, sa početkom u 22h. 
 
Stefan Trikić, poznatiji kao Vandal Steve, već godinama je poznat kao jedan od najuspešnijih mladih dj-eva, a ovo je svakako nešto čime se ne mogu svi pohvaliti. 
 
Stefan je za naš portal, izjavio da je presrećan što mu se ukazala prilika da deli DJ pult sa svetskom zvezdom kao što je Fedde Le Grand.
 
- Ovo je veliki korak za mene i moju karijeru, kao i za moj party brend "Vandalism" koji je podrška ovog događaja. Fedde je DJ uz čiju muziku sam i gradio svoj stil kada sam počinjao da se bavim ovim poslom. Skoro sam ga upoznao i imao prilike malo da porazgovaram sa njim.  Što se mojih planova tiče, preda mnom je letnja sezona ispunjena velikim brojem festivala kao i prethodnih godina. Takođe, tu je i par pesama i spotova koje planiram uskoro da objavim.  
 
Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima GIGSTIX-a, EVENTIM-a i DD Tickets-a, kao i u agenciji Rapsody Travel & Events Beograd i Kragujevac / Modena Travel & Events Novi Sad.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Mart 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31