JKP "Drugi oktobar" i ove godine sprovodi akciju "April - mesec čistoće"

JKP "Drugi oktobar" i ove godine sprovodi akciju "April - mesec čistoće"

Autor :  mar 16, 2018

JKP "Drugi oktobar" obaveštava sugrađane da je akcija pod nazivom "April- mesec čistoće" i ove godine je predviđena godišnjim operativnim programom održavanja čistoće na javnim površinama, koju obavljaju ekipe EJ Komunalac.

- Akcija se sprovodi se svake godine i podrazumeva pojačan nivo aktivnosti prevashodno na prolećnom uređenju javnih površina. Dobru saradnju sa javnim gradskim institucijama tokom prethodnog aprila-meseca čistoće, želimo da nastavimo i ove godine, te pozivamo sve zainteresovane sugrađane da nam se jave i svoje sugestije, ideje i predloge pošalju na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Smatramo da je to siguran put za stvaranje lepšeg i zdravijeg okruženja. Na ovaj način želimo da doprinesemo i podizanju nivoa svesti građana o značaju očuvanja životne sredine.Radovi koji se sprovode su detaljno uređenje zelenih površina (orezivanje stabala i šiblja, prolećno grabuljanje travnjaka i  košenje trave, okopavanje cvetnjaka i sadnica, montaža klupa, sportskih i dečjih  rekvizita). Takođe, u okviru održavanja čistoće javnih površina vrši se pranje ulica, sprovode se akcije na uređenju manjih divljih deponija u gradu, odvoz kabastog otpada iz domaćinstava, čišćenje kanala, prilaznih puteva gradu i slično, kažu u JKP "Drugi oktobar".
Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Mart 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31