JKP "Drugi oktobar": Očišćen grad nakon "Grožđebala" (VIDEO)

JKP "Drugi oktobar": Očišćen grad nakon "Grožđebala" (VIDEO)

Autor :  sep 18, 2017

Ekipe EJ "Komunalac" JKP "Drugi oktobar" kompletno je očistila širi centar grada nakon manifestacije "Dani  berbe grožđa", koja je u našem gradu održana po 60. put.

Nakon odlaska posetilaca, ekipe komunalca su noćas, tri sata posle ponoći izašle na teren  i do sedam časova, grad je bio potpuno očišćen.  

- Zaposleni u Radnim jedinicama "Čistoća", "Zelenilo" i "Iznošenje smeća" očistili su ulice Žarka Zrenjanina, Vuka Karadžića, Ruski park, Trg pobede kao i šetačku zonu i sve okolne ulice. Oko 70 radnika, noćas je bilo angažovano na kompletnom uređenju grada. Ulice su čišćene ručno i mašinski, a zatim su kasnije i oprane.U dogovoru sa ugostiteljskim objektima, EJ Komunalac odnosio je i žar, a kontejneri i kante su pražnjeni i po nekoliko puta dnevno i tokom trajanja manifestacije. Svakog dana Grožđebala, bile su pojačane aktivnosti komunalaca čiji se posao odvijao u tri smene, kažu u JKP "Drugi oktobar".

Pogledajte video akcije čišćenja grada nakon "Grožđebala":

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije