Pogledajte sedmu emisiju "3E VESTI" (VIDEO)

Pogledajte sedmu emisiju "3E VESTI" (VIDEO)

Autor :  sep 25, 2017

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" počela je emitovanje informativnog serijala "3E VESTI".

Projekat se realizuje pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje AP Vojvodine. Serijal "3E VESTI” obrađuje teme iz oblasti ekologije i energije i ekonomije (zelene ekonomije) na teritoriji Vojvodine, RS kao i aktuelne teme iz regiona.

"3E Vesti" svi zainteresovani mogu pratiti na sajtu produkcije www.vila.rs, na portalu www.cefix.rs na portalu  www.evrsac.rs.rs, ali i na regionalnim i lokalnim TV stanicama.

U sedmoj emisiji "3D VESTI" obrađene su sledeće teme: 25 miliona subvencija za lokalne samouprav; Rod kukuruza umanjen za 400 miliona evra; “Novosadska jesen”, grejanje na pelet, ugalj i drvo; Kompanija “Hemofarm” pomogla roditeljske kuće; Korisni saveti pred sezonu grejanja.

Pogledajte sedmu emisiju "3E VESTI":

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije