Poklon JKP "Drugi oktobar" Vrščanima - TERETANA NA OTVORENOM (VIDEO)

Poklon JKP "Drugi oktobar" Vrščanima - TERETANA NA OTVORENOM (VIDEO)

Autor :  okt 01, 2017

JKP "Drugi oktobar" uz podršku grada Vršca,  darovao je sugrađane tzv. Teretanom  na otvorenom koja je smeštena u parku kod Gerontološkog centra, odnosno u "Parku heroja".

Nabavku i postavljanje mobilijara za vežbanje, uz podršku grada Vršca , finansiralo je JKP "Drugi oktobar", a kako je najavljeno u narednom periodu ovakve sprave biće postavljene na još nekoliko lokacija.

- Smatramo, da kao društveno odgovorno preduzeće na ovaj skroman način možemo da pomognem da se kvalitet života u ovom gradu podigne na jedan viši nivo, prvenstveno mladih ljudi. Ovo je samo prva faza postavljanja sprava za vežbanje, a na proleće planiramo da ovaj prostor proširimo i postavimo još dodatnih sprava. Pozivamo građane da nam se obrate i pošalju svoje inicijative sa drugim lokacijama u gradu gde bismo mogli da postavimo ovakve sprave, kaže izjavio je v.d. generalnog direktora JKP "Drugi oktobar" Vršac, Nebojša Perić.

Javni trening vodio je ugledni vršački fitnes i crossfit instruktor sa svetskim priznanjima Milan Šalinački.

- Velika mi je čast što sam pozvan da učestvujem u jednoj ovakvoj akciji, smatram da je ovo veoma korisno jer će Vrščani moći slobodno da vežbaju kada god to budu želeli. Zahvajujem se svima koji su učestvovlai u ovome, a mi ćemo već od sledeće nedelje organizovati treninge ovde i pozivam sve Vrščane da nam se pridruže. Preporučujem da se maksimalno iskoristi ovaj prostor i da se Vrščani malo više aktiviraju oko zdravog života, a ovo je jedan veliki korak ka tome,  istakao je Šalinački po završetku javnog treninga.

Pogledajte video sa dograđaja otvaranja teretane i javnog treninga na otvorenom: 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije