Članci poređani po datumu: oktobar 2018
Članci poređani po datumu: oktobar 2018

Književno veče pod nazivom "Sećanje na pesnika Stevana Radaka" zakazano je za četvrtak  1. novembar u 19 časova, u sali bisokopa Kulturnog centra Vršac.

Objavljeno u Kultura
sreda, 31 oktobar 2018 14:42

Revija "NajKuca" ovog vikenda u Vršcu

JKP "Drugi oktobar" i Zoohigijena organizuju Reviju pasa mešanaca. Revija će se, kako je najavljeno na zvanjičnoj web stranici JKP "Drugi oktobar"  održati 3. novembra na Gradskom jezeru od 9 časova.

Objavljeno u Vesti

Članovi vršačkog BK "Gard"  Lazar Vukašinović i Vuk Pavlović, ostvarili su sjajne rezultate na Evropskom IKF Kempo prvenstvu za sve uzraste u Bukureštu u Rumuniji.

Objavljeno u Vesti

SUBNOR Grada Vršca, OŠ "Đura Jakšić" iz Pavliša i Mesna zajednica Pavliš, u nedelju, 4. novembra, sa početkom u 11 časova, organizuje "Mali čas istorije".

Objavljeno u Vesti

Takimčari AK "Atina" učestvovali su na Prvenstvu Srbije u krosu za sve kategorije, koje je održana u Pančevu.

Objavljeno u Sportske vesti

Katedra za biologiju Fakulteta veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu i Savez pčelarskih organizacija Srbije pod pokroviteljstvom kompanije Evrotom  u saradnji sa pčelarskim društvom "Vršac" iz Vršca organizuje besplatni seminar za sve zainteresovane pčelare iz Vršca i okoline.

Objavljeno u Vesti

Zavičajni klub „Kninska krajina“, Udruženje Srba iz Hrvatske i Srpsko kulturno društvo „Zora“ Knin-Beograd, u saradnji sa Kulturnim centrom Vršac, u četvrtak, 1. novembra , organizuju tradicionalnu manifestaciju Krajiški likovni salon. 

Objavljeno u Kultura
sreda, 31 oktobar 2018 07:42

Novi filmovi u bioskopu Centra Milenijum

Ljubitelji kinematografije imaju priliku da u bioskopu Kongresno - muzičke dvorane Centra Milenijum pogledaju nova filmska ostvarenja .

Objavljeno u Kultura

Udruženje odgajivača golubova, živine, kunića i ptica "Vršački prevrtač" u periodu od 2. do 4. novembra u Vršcu, organizuje Međunarodnu izložbu golubova na kojoj će, kako je najavljeno, učestvovati izlagači-odgajivači iz Srbije i inostranstva.

Objavljeno u Vesti

Vršački FOKUS TAXI AMV ne prestaje sa iznenađenjima, pa je tako za korisnike svojih usluga pokrenuo još jednu sjajnu akciju - "SVAKA GRADSKA VOŽNJA 150 DINARA" .

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 20