Hronika

AUTOMOBIL UDARIO DETE na pešačkom prelazu u Vršcu

mar 21, 2019
Kako nezvanično saznaje prvi vršački portal eVršac, večeras oko 21 sat na uglu Sremske i Sterijine ulice, dogodila se saobraćajna nesreća , u kojoj je teško povređen dečak rođen 2003. godine.

Vršački carinici u vozu pronašli migrante među džakovima đubriva

mar 21, 2019
Vršački carinici su na železničkom graničnom prelazu Vršac, u saradnji sa službenicima železnice i graničnom policijom, u jednom od vagona teretnog voza pronašli 17 migranata.

Saobraćajni udes u Dvorskoj ulici

mar 15, 2019
Kako redakcija portala eVršac saznaje, danas nešto pre 12 časova, u Dvorskoj ulici dogodio se saobraćajni udes.

SVE MANJE DROGE U VRŠCU: Dileri jedan drugom razbijaju glave

mar 15, 2019
Dva dilera droge, posle razmirica oko međusobnih dugavanja i nezadovoljni jer robu više ne mogu da dopremaju do Vršca, došla su juče u fizički sukob u Dvorskoj ulici. Tom prilikom jednom od njih je razbijena glava, zbog čega se javio u Opštu bolnicu Vršac.

Privođenje zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja i eksplozivnih materija

mar 13, 2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu identifikovali su i priveli pedesetjednogodišnjeg muškarca iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je  izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti, oštećenje i uništenje tuđe stvari i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Utoplila se devojčica stara dve godine

mar 12, 2019
Kako je potvrđeno prvom vršačkom informativnom portalu eVršac, danas oko 15 časova u Velikoj Gredi, utoplla se devojčica (rođena 2017. godine).

Vršački carinici zaplenili oko pola tone robe iz Mađarske bez dokumentacije

feb 27, 2019
Vršački carinici su danas,  prilikom dubinske kontrole u blizini Vršca, zaplenili gotovo pola tone robe poreklom iz Mađarske koju nije pratila nikakva dokumentacija.

Sve učestaliji napadi vlasničkog psa na Vršačkom bregu

feb 25, 2019
Redakciji prvog vršačkog informativnog portala eVršac poslednjih dana javilo se nekoliko sugrađana sa molbom da naša redakcija upozori građane Vršca na sve učestalije napade psa koji, kako saznajemo ima svog vlasika.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije