"Aladin i leteći ćilim" u bioskupu Centra Milenijum

"Aladin i leteći ćilim" u bioskupu Centra Milenijum

Autor :  jan 24, 2019

Animirani, sinhronizovani, 2D film "Aladin i leteći ćilim" na repertoaru bioskopa Kongresno-muzičke dvorane Centra Milenijum je u utorak 29. januara, sa početkom od 18 časova.

Aladin živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom. Pjort je lepo i zanimljivo mesto, ali vrlo malo, pa Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac uopšte ne podržava svog sina. Insistira da se smiri. Svet nisu pustolovine, nego opasnosti i ljudi iz malog mesta ne treba da se mešaju sa onima iz vanjskg sveta. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač. Kada Aladin dobije nepredviđenu šansu, on je zgrabi oberučke. Glumci: Vibeke Dueholm, Peter Frödin, Erik Holmey.Trajanje filma: 81 minut.

Cena ulaznice: 300 dinara.

Prodaja ulaznica: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 9 do 17 h, a na dan projekcija od 9 h do početka poslednje projekcije, u subotu 2. februara od 14h do početka poslednje projekcije. Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

cilimcmbioskop2019cmkmd

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije