Damir Fejzić osvojio bronzu na turniru G-1 Kipar Open

Damir Fejzić osvojio bronzu na turniru G-1 Kipar Open

Autor :  feb 04, 2019

Takmičar vršačkog Tekvondo kluba "Eurošped" Damir Fejzić osvojio je bronzano odličje na turniru G-1 klase Kipar Open u Larnaci.

Fejzić je do bronze došao pobedivši  domaćina, zatim belgijanca, ali je u u svom pobedničkom nizu zaustavljen od italijana. Ovo je odličan start za nas s obzirom da je prvi takmičenje na početku sezone, ističe trener  Marin  Dujić.

Takmičari vršačkog Tekvondo kluba "Eurošped" u narednom periodu nastupiće na  Slovenija Open, i to u periodu od 22. do 25. februara. To je takođe G-1 turnir i na njenu će, kako ističu u klubu , nastuputi sa osam takmičara. Nakon toga u periodu od 26. februara do 4. marta, sledi, USA Open u Las Vegasu.

- U Vegasu će klub nastupati sa tri takmičara i to su Marin Dujic koji brani zlato iz 2013. godine u  kategoriji - 80 kg,  Damir Fejzić u kategoriji -74 kg i Miroslava Aleksić u kategoriji -57kg. Takmičare ce predvoditi trener kluba i reprezentacije Mario Dujić .Inaće USA  Open je G-2 klase i najmasovniji je turnir na svetu, koji okuplja preko 2000 boraca iz celog sveta. Posle Amerike, takmičari kluba nastupiće i na Belgija Open, Holandija Open, Španija Open. Na svim takmičenjima imamo priliku da sakupimo poene za Svetsko prvenstvo za seniore koje će  biti u maju u Engleskoj u Mančesteru, ističu vršačkom Tekvondo klubu "Eurošped".

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije