Plakete za kvalitet usluga "Kapije uspeha" podrumima "Selekta" i "Vinik"
Odštampajte ovu stranicu

Plakete za kvalitet usluga "Kapije uspeha" podrumima "Selekta" i "Vinik"

Autor :  feb 28, 2017

Porodični podrum vina "Selekta" iz Gudurice i porodična vinarija "Vinik" iz Vršca, dobitnici su plaketa za kvalitet usluga "Kapije uspeha" za 2016. godinu, koje dodeljuje Privredna komora Vojvodine.

Privredna komora Vojvodine (PKV) dodelila je plakete i priznanja "Kapije uspeha“ za unapređenje i podsticanje kvaliteta usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti u 2016. godini, u hotelu "Prezident" u Novom Sadu, u utorak 28. februara 2017. godine.

Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević naglasio je da PKV već 25 godina u kontinuitetu dodeljuje "Kapije uspeha" i da je „primarni cilj razvoj privrede, koji će pospešiti dalji porast broja radnih mesta i pad nezaposlenosti“. Privredna komora Vojvodine u dobitnicima priznanja vidi pouzdane partnere na putu ostvarivanja tog zajedničkog cilja.

- Zbog toga, "Kapije uspeha" su vid podrške i podstreka svima onima koji svojim predanim radom iznova pospešuju kvalitet usluga čime postaju najbolji među najboljima, rekao je Vučurević.

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević istakao je da je brži privredni razvoj Vojvodine najvažniji prioritet Pokrajinske vlade, a da turizam tu ima veoma značajno mesto. Naročito, jer „razvoj turizma utiče na razvijanje i drugih delatnosti poput poljoprivrede, trgovine, saobraćaja, građevinarstva i drugih“, rekao je Milićević. Osvrnuo se i na bogat turistički potencijal Vojvodine i dodao da postoji veliki prostor za dodatni rast.

- Ove godine izdvojićemo više za podsticajne mere u turizmu. Gotovo 200 miliona dinara biće usmereno organizacijama, udruženjima i projektima u oblasti turizma, rekao je potpredsednik Milićević.

A da je Vojvodina turistički bogata, složila se i predsednica Komisije za ocenjivanje Renata Damjanov, koja je čestitala dobitnicima i poručila da nastavimo da istražujemo prelepi prostor u kojem živimo.

- Dobitnici priznanja i plaketa pravi su biseri Vojvodine, rekla je Damjanov.

U ime dobitnika, skupu se obratila Ivona Borojević, generalni menadžer hotela „Prezident“, koja je čestitala svim dobitnicima i zahvalila se PKV. „Ova nagrada nam je posebno značajna zato što smo dobili nagradu za kvalitet usluge u hotelu 'Premijer prezident’ iz Sremskih Karlovaca, što definitivno predstavlja najveći biser u višestruko nagrađivanom nacionalnom lancu 'Prezident’“, rekla je Ivona Borojević. Dodala je da sa PKV postoji dugogodišnja saradnja koja „nudi razvoj i podsticaj za sve turističke ugostiteljske objekte na celoj teritoriji Vojvodine“.

"Kapije uspeha“ kao najviše priznanje za kvalitet usluga za 2016. godinu u svojim kategorijama dobili su Etno naselje i etno hotel "Vrdnička kula" (Banja Vrdnik), hotel "Premijer prezident" (Sremski Karlovci), Vinarija "Deurić" (Mala Remeta), Salaš Đorđević (Šupljik); dok su dobitnici plaketa za kvalitet usluga Porodični podrum vina "Selekta" (Gudurica) i porodična vinarija "Vinik" (Vršac)., Restoran CFK (Vrbas), Etno kuća "Tošina kuća" (Jarak), Salaš Tatić (Turija) i "Art kafe" (Kanjiža).

Svojim prisustvom svečanu dodelu nagrada uveličali su Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, vlasnik vinarije PIK Oplenac Andrej Semikin, Tatjana Gerić iz Privredne komore Srbije, prof. dr Lazar Lazić sa Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, generalni sekretar PKV dr Jovan Vujičić, zamenik generalnog sekretara Bojana Miljuš, sekretar Udruženja ugostiteljstva i turizma i zajednica preduzetnika PKV Dragica Samardžić, sekretar Udruženja trgovine i Udruženja komunalno-stambene privrede i urbanizma mr Dragomir Đukić.
Kabinet predsednika Privredne komore Vojvodine

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"