"Cvetni" sajamski vikend u Vršcu
Odštampajte ovu stranicu

"Cvetni" sajamski vikend u Vršcu

Autor :  apr 11, 2018

Turistička organizacija Vršac i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju "Prolećni sajam cveća".

Ovogodišnji Sajam biće održan u periodu od 13. do 15. aprila na Trgu Svetog Teodora Vršačkog .

- Ovom aktraktivnim događajem sugrađanima će biti omogućeno da odaberu više cveća za svoje vrtove, terase i bašte, a samim tim doprinose da i naš grad izgleda lepše.Pored cvećara, rasadnika i proizvođača dekorativnog sadnog materijala, svoje proizvode predstaviće i  proizvođači baštenskih garnitura, žardinjera, ukrasnih korpica i drugih dekorativnih predmeta iz domaće radinosti. Ovom akcijom omogućavamo da nam se prijavi i veći broj rasadnika cveća sa strane što je konkurentska prednost i motivacija za lokalno stanovništvo.Cilj manifestacije je afirmacija velikog broja izlagača i posetilaca, kažu u Turističkoj organizaciji Vršac.

Do sada je, kako nam je rečeno,  prijavljeno ukupno 40 tak izlagača koji će svoju proizvodnju prikazati u centru grada Vršca.

- Svoja mesta obezbedili su pored Vrščana i cvećara iz Bele Crkve i ljudi iz  Novog Sada, Temerina, Pančeva, Požarevca, Kruševca, Beograda, Vrnjačke Banje, Kragujevca i drugi izlagači koji nam dolaze iz cele Srbije, ističu u  Turističkoj organizaciji Vršac.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"