"Zajeb za Srbiju" u Vršcu predstavljaju narkomani i prevaranti?

"Zajeb za Srbiju" u Vršcu predstavljaju narkomani i prevaranti?

Autor :  sep 14, 2018

Najveći politički šljam, koji je celu deceniju na razne monstruozne načine uništavao našu zemlju, a sada se okupio u "Zajeb za Srbiju", juče je na skupu u Vršcu jasno demonstrirao svoju bolesnu želju za vlašću po svaku cenu.

Pod okriljem noći okupili su se u dvorištu nestajuće demokratske strane. Greška je što su se na gomili pojavili u javnosti, jer sada svi znaju ko su, šta su i šta hoće. Njihova bolesna želja za vlašću je samo paravan za stvarne ciljeve. Hoće ponovo da pljačkaju i uništavaju. I ne samo to. Njihova mržnja prema neistomišljenicima poprima ozbiljne razmere. 

Šačicu njihovih profesionalnih bukača, kojih je bilo koliko i govornika iako su sakupljani sa raznih strana, činili su i likovi poput Branislava Lazina, Tanje Vešović, Borislava Novakovića, čija "dela" se naveliko prepričavaju po Vršcu i drugim gradovima.

Borislav Novaković poznat i kao Bora Solunac, od čije vladavine Novi Sad nikako da se oporavi, koji je tokom jučerašnjeg dana u Vrbasu fizički napadao policajce na dužnosti, pojavio se u Vršcu vidno psihički rastrojen, sa čudnom energijom koju mogu da proizvedu samo određeni stimulansi. 

Razloge njegove vidne agresije verovatno treba potražiti u demonstriranoj prisnosti sa Lazinom, koji je maja prošle godine hapšen zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Gle čuda, ovaj javni skup šljamova upravo je Lazin prijavio policiji.

Istoj onoj policiji koja je kod Lazina zaplenila više od 12 kilograma marihuane i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Policija je prilikom pretresa kuće Lazina pronašla 490 stabljika marihuane, težine oko osam i po kilograma i tri kilograma i 670 grama suve marihuane. A Bora Solunac i Brana kao braća rođena...Zašto južnobanatsko pravosuđe to još uvek nije sankcionisalo? Zato što instalirani recidivi žute pošasti još uvek opstaju. 

Isti ti recidivi žute pošasti sabotiraju i procese protiv Tanje Vešović. Da podsetimo, protiv nje i drugih odgovornih podnete su krivične prijave zbog zloupotreba tokom sprovođenja projekta prekogranične saradnje. Zbog njenih nedela, računi Opšte bolnice u Vršcu dugo su bili blokirani, čime je bilo ugroženo više od 100.000 pacijenata koji gravitiraju ovoj zdravstvenoj ustanovi. 

Koliko je nju to pogodilo, govore fotografije iz šopinga po Americi, dok su joj usta bila puna siromaštva u  Srbiji. Možda je tako politički vaspitana u svojoj izvornoj stranci JUL, iz koje je kasno "preletela" u DS, jer je narod te lopove već urnisao na izborima.

I nisu samo Bora Solunac, proizvođač marihuane i ginekolog sa enormnom ljubavlju za novcem jedini čije delovanje i izjave nisu u skladu sa zdravim razumom.

Zabrinjavajuća je i izjava Zorana Lutovca, koji je, govoreći o krajnje neprirodnom savezništvu u "Zajebu za Srbiju", rekao da su njihove političke razlike ostavljene po strani, a da će narod, kada oni osvoje vlast, moći da bira izmedju njihovih "posebnosti"!? Da nije i on sa Borom i Lazinom "širio vidike"?

Najavljuje li to Lutovac progon ili likvidaciju političkih neistomišljenika? Kada on bude vlast, šta će biti sa članovima SNS i SPS i njihovim porodicama? Hoće li se ponoviti 2000. godina kada su ljudi zbog neslaganja sa DOS bili obeležavani kao Jevreji tokom Drugog svetskog rata? Da im neće ukinuti pravo glasa? Samo da ga informišem, reč je o polovini stanovnika Srbije.  

Autor: Aleksandar Čupić, glavni i odgovorni urednik portala evrsac.rs

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30