Predstavnici Grada gosti Svetosavske priredbe vršačkog Udruženja penzionera

Predstavnici Grada gosti Svetosavske priredbe vršačkog Udruženja penzionera

Autor :  jan 30, 2019

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović i pomoćnik gradonačelnika Dejan Santrač, bili su gosti na Svetosavskoj priredbi koju su povodom slave udruženja u prostorijama Doma penzionera u Vršcu organizovali vršački penzioneri. Gradonačelnica je prisustvovala rezanju slavskog kolača koje je obavio protojerej Branko Glumac.

Vršački penzioneri pipremili su bogat kulturno umetnički program tokom kojeg su predstavili svoj hor, recitatorsku sekciju i folklor. Po završetku programa gradonačelnica je razgovarala sa vršačkim penzionerima koji nisu krili zadovoljstvo što im je po prvi put neki gradski funkcioner učinio čast i uveličao proslavu.

Ona je kao znak pažnje penzionerima uručila sliku sa motivima Grada Vršca.

Predsednik Udruženja vršačkih penzionera Petar Vuletin zahvalio se gradonačelnici na odvojenom vremenu koje je posvetila druženju sa njima tokom tradicionalne proslave i zalaganju lokalne samouprave za poboljšanje položaja penzionera u Vršcu kao i nedavnim ulaganjima u njihove prostorije.

Gradonačelnica Dragana Mitrović izrazila je zadovoljstvo što je u prilici da bude na proslavi sa sugrađanima koji su svoj vek proveli gradeći naš Vršac, kao i da buduće generacije vrščana imaju na koga da se ugledaju, te da će lokalna samouprava nastaviti da podržava sve aktivnosti penzionera i raditi na unapređenju njihovog položaja.

yiongradslavajan2019987654

 

Domaćini su na kraju posete gradonačelnicu i njenog pomoćnika upoznali sa prostorijama Doma penzionera i aktivnostima kojem se u njemu obavljaju, a najvaljen je i nastavak ulaganja u ovu zgradu. U znak zahvalnosti gradonačelnici je kao poklon uručena slika naivne umetnosti i cvetni aranžman.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30