Devojčice Acro-dance studija "Super Stars" sjajne na "European fit kids Championship 2019"

Devojčice Acro-dance studija "Super Stars" sjajne na "European fit kids Championship 2019"

Autor :  mar 11, 2019

Devojčice Acro-dance studija "Super Stars" su na International dance Open  European fit kids Championship 2019 u Beogradu zabeležile su odlične rezultate i zadržale vodeće mesto u kategorijama u kojima se takmiče ove i prethodnih sezona.

Neke od njih su izašle na scenu prvi put kao solistkinje i upisale se u liste favorita u budućnosti,ostvarivši visoke plasmane ,i to : U solo kategoriji mini kids Anđela Radisavljević, Luna Manču i Marina Mitrović, osvojile su prva mesta.

U kategoriji Kids, šest solista od kojih su Teodora Ivanov,Anabela Ranić, Andrea Kljan I Dijana D zauzele prvo mesto, Mina Kostić drugo mesto i Petra Prčulj treće mesto, dok su u grupnoj kategoriji zauzele prvo mesto sa koreografijom „Just the Clowns“. 

superstar2018bgduspehopen2019

Sara Milošević i  Iva Jevremović su kao solisti u svojoj kategoriji zauzele 1. mesto,dok su Vanja Mitrović i Mina Radisavljević zauzele 4. i 5. mesto.

Što se tice duo kategorije, Anđela Petrović i Elena Hodri su zauzele prvo mesto,a grupna koreografija kategoriji dece,premijerno izvedena, pod nazivom "Monster's under the bed" zauzela 1. mesto i specijalnu nagradu za ovogodisne takmicenje u Pancevu u organizaciji plesnog kluba Balerina Pančevo.

U junior kategoriji klub se predstavio sa šest solo koreografija od kojih su četiri zauzele prva mesta i dve  dva  druga, kao i  dve formacije koje su zauzele oba prva mesta u svojim kategorijama.

U Youth kategoriji  jedn predstavnica je zauzela drugo mesto.

superSTAR2019mart2019openbgd

Osvojena je specijalna nagrada: Vaucer za 5 takmicarskih brojeva na festivalu Uhvati Ritam u Kombank Dvorani,Beograd.  Sva ova priznanja kao i sledeća takmičenja kroz koja će se Acro-dance Super Star predstavljati,uvertira su za Svetsko prvenstvo u Puli u maju ove godine.

- Ponosna sam na ove devojčice i zahvalna im na trudu,radu i ozbiljnosti kojom pristupaju treninzima koji su ove godine raznovrsniji,zahtevniji ali i kreativniji,protkani novinama a,posebno se zahvaljujem roditeljima na strpljenju i razumevanju njihovih potreba i odvojenog vremena za saradnju.Posebno je impresivno za mene kao čoveka da sam dobila pohvale kolega za fer plej,vaspitanje i ponašanje devojčica van plesnog podijuma, kaže trener i koreograf studija Aleksandra Ivanov.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30