Akciju vršačke porodice Smerdov podržali "Drugi oktobar", Fondacija Ana i Vlade Divac i "Carnex"

Akciju vršačke porodice Smerdov podržali "Drugi oktobar", Fondacija Ana i Vlade Divac i "Carnex"

Autor :  mar 13, 2019

JKP "Drugi oktobar" priključilo se humanoj akciji koju je pokrenula porodica Smerdov iz Vršca, a tiče se doniranja školskih obroka deci slabijeg materijalnog stanja.

Porodica Smerdov u objektima dveju srednjih škola u našem gradu drži objekte brze hrane.

Ideja ove porodice bila je da pomognu deci koja ne mogu sebi da priušte užinu i oni su im besplatno donirali hranu.

Zahvaljujući ovoj ideji, nedavno su ih posetili i predstavici Ambasade Danske u Srbiji, koji su tom prilikom pozvali sve koji su u mogućnosti da se priključe ovoj akciji. (Više o tome možete pročitati klikom OVDE.)

Porodica Smerdov (ali i sva deca kojima je pomoć namenjena)  dobila je podršku JKP "Drugi oktobar" i kompanije "Carnex"  kao i Fondacije Ana i Vlade Divac.

- Humana priča iz Vršca! Nedavno nam se za podršku obratio Aleksandar koji sa suprugom vodi objekat brze hrane pri dve srednje škole u Vršcu. Par je odlučio da svakodnevno pomogne po 10 dece koja sebi ne mogu da priušte obrok u školi. Ipak spisak je postajao sve veći i veći, a oni nisu imali mogućnosti da za svu ugroženu decu obezbede užine. Danas smo dobili lepu vest da se projektu priključilo komunalno preduzeće JKP Drugi Oktobar i Carnex! Pozivamo sve koji su u mogućnosti da se priključe i pomognu porodici Smerdov da nastave svoj divan rad!,  piše na zvaničnoj FB stranici 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30