Članci poređani po datumu: utorak, 12 mart 2019
Članci poređani po datumu: utorak, 12 mart 2019

Kako je potvrđeno prvom vršačkom informativnom portalu eVršac, danas oko 15 časova u Velikoj Gredi, utoplla se devojčica (rođena 2017. godine).

Objavljeno u Hronika

Pomoćnik pokrajinskog sekretara za urbanizam i zaštitu životne sredine, zadužen za Sektor za zaštitu i unapređenje prirodnih dobara i biološke raznovrsnosti Ratko Bajčetić i njegova savetnica Olivija Tešić, posetili su Vršac.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac organizovao je još jedno u nizu stručnih predavalja namenjenih poljoprivrednim proizvođačima. Ovog puta predavanje je bilo za voćare i vinogradare, a predavači su bili profesori sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu.

Objavljeno u Vesti

Uljmanski karatisti su na Kupu prijateljstva u Beočinu osvojili brojne medalje. Na Kupu je učestvovalo 17 klubova, sa više od 190 takmičara, a uljmanski karatisti su osvojili četvrto mesto u klupskoj konkurenciji.

Objavljeno u Sportske vesti
utorak, 12 mart 2019 10:26

Preventivni pregledi sluha u Vršcu

Opšta bolnica Vršac obaveštava sugrađane da će se na osnovu preporuke Ministarstva zdravlja, počev od danas 12. marta, svakog radnog dana, do 29. marta organizovati preventivni pregledi sluha.

Objavljeno u Vesti

Udruženje "Parakvad VŠ" iz tehničku podršku AMSS CMV organizuje proveru psiho-motoričkih i perceptivnih sposobnosti osoba sa invaliditetom.

Objavljeno u Vesti

Udruženje Vršačka afirmacija umetnika "ARS" (VAU "ARS") u saradnji sa Izdavačkom kućom "Mali Nemo" organizuje promociju kjige "Glosarijum neprimetnih slika" Verice Preda Prevere, u Kući Đure Jakšića u Beogradu.

Objavljeno u Kultura

Centar za mentalno zdravlje Vršac u okviru projekta "Deinstitucionalizacija kroz zaštićeno stanovanje", koji sprovodi Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović", organizovao je obuka za plasteničku proizvodnju aromatičnog bilja.

Objavljeno u Vesti

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović prisustvovala je svečanosti dodele automobila i računara timovima za inkluziju Roma, koja je održana  u Vladi Republike Srbije.

Objavljeno u Vesti

Vršac je jedan od gradova Srbije, u kome će gostovati predstava "Rosinijeve uvertire" nastala u okviru 16. Beogradskog festivala igre. Predstava je zakazana za 28. mart u NP "Sterija" sa početkom od 20 časova.

Objavljeno u Vesti
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Mart 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31