Video

Održana promocija vodič-slikovnice "U krugovima dobrote" (VIDEO)

apr 08, 2019
Udruženje Parakvad VŠ" objavilo je  vodič-slikovnicu "U krugovima dobrote" za roditelje osoba sa invaliditetom. Tim povodom organizovana je promocija  vodiča, u čijoj je realizaciji  Udruženje "Parakvad VŠ" imao podršku Grada Vršca, ali i brojnih sugađana i privrednih subjekata.

U Vršcu organizovana provera psiho-motoričkih i perceptivnih sposobnosti osoba sa invaliditetom

mar 14, 2019
Udruženje "Parakvad VŠ"  uz tehničku podršku AMSS CMV organizovalo je provere psiho-motoričkih i perceptivnih sposobnosti osoba sa invaliditetom.

Kupljeno novo pomagalo u akciji "Sakupi humani čep" (VIDEO)

mar 02, 2019
Udruženje "Parakvad VŠ" kupilo je novo pomagalo zahvaljujući akciji "Sakupi humani čep" u kojoj učestvuje veliki broj građana. 

Udruženje "Parakvad VŠ" kupilo novo pomagalo u akciji "Sakupi humani čep" (VIDEO)

feb 12, 2019
Udruženje "Parakvad VŠ" kupilo je invalidska kolica zahvaljujući akciji "Sakupi humani čep" u kojoj učestvuje veliki broj građana.

KAMPANJA BUDUĆNOST SRBIJE: Predsednik Aleksandar Vučić sutra u Južnobanatskom okrugu

feb 09, 2019
Mir nam je danas najvažniji. Potrebne su nam desetine godina mirnog razvoja da gradimo fabrike, pozorišta, da deca mirno rastu i imaju sigurnu budućnost. To je ključna poruka koju će predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra uputiti građanima Južnobanatskog okruga, u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Grad Vršac u kampanji "UM NA DRUM"

jan 26, 2019
Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca priključio se kampanji Agencije za bezbednost saobraćaja pod nazivom „Um na drum".

Gradonačelnica Mitrović najoštrije osudila svaki vid nasilja opozicije nad ženama (VIDEO)

jan 23, 2019
Gradonačelnica Vršca i poverenik gradskog odbora SNS Dragana Mitrović najoštrije je osudila fizičko i verbalno nasilje, koje opozicija sprovodi nad ženama istakavši da je to nedopustivo i u suprotnosti sa svim vrednostima demokratskog društva.

"DRUGI OKTOBAR": Zahvaljujući "Zimskoj službi" grad funkcioniše bez problema (VIDEO)

jan 11, 2019
Ekipe Zimske službe JKP "Drugi oktobar" kao i sva raspoloživa mehanizacija nalaze se na terenu i intenzivno rade na uklanjanju snega, zahvaljujući čemu, kako ističu nadležni, grad funkcioniše bez problema.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije